Pans i Panets

Els nostres pans

Pa Alemany:

 

Es tracta d’una varietat de pa pròpia del nostre forn. La seva elaboració a mà , juntament amb els diferents processos de fermentació i repós fan d’aquesta varietat un producte molt gustós. El podeu trobar en format barra o xusco.

Pa de pagès:

 

Es tracta d’una varietat de pa que aparegué inicialment en les zones rurals, amb l’objectiu d’aconseguir una duració més llarga. És de format rodó amb presència de força molla i crosta gruixuda. Ideal per menjar torrat i sucat amb tomàquet.

Pa de xapata:

 

Es tracta d’una varietat de pa procedent d’Itàlia. S’acostuma a presentar en format irregular i característicament la seva crosta es força dura i la molla alveolada. El seu intens sabor es deu fonamentalment a una fermentació més prolongada. Ideal per acompanyar qualsevol àpat.

Pa de parròquia:

 

Es tracta d’una varietat de pa pròpia del nostre forn. La seva elaboració a mà i el seu sabor intens fan que sigui uns dels nostres productes estrella. Ideal pels amants del pa rústic ja que conserva l’essència dels productes artesanals.

Baguette:

 

Es tracta d’una varietat de pa de procedència francesa. Presenta la característica de ser un producte que la seva venta és fa en calent, és a dir, que la cocció final és realitza en l’establiment de venta. D’aquesta forma és un pa ideal per ser comprat i menjat, per això les principals coccions s’acostumen a fer a primera hora matí, al migdia i vespre.

Barra rústica:

 

Es tracta d'una varietat de pa elaborat amb llevats naturals i farina mòlta a la pedra. El seu sabor i aroma característic fan que sigui ideal per acompanyar qualsevol àpat.

Pa mutlicereals:

 

Es tracta d'una varietat de pa que presenta la característica que a part de farina de blat porta altres cereals (sègol, ordi, civada i espelta); això el transforma en un producte amb un alt valor nutritiu i sabor característic.

Pa de l’Anoia:

 

Aquesta varietat de pa va néixer d’una iniciativa dels membres del gremi de flequers per tal de promoure el pa en la nostra comarca. És un pa ric en cereals ideal per acompanyar plats de cullera.

Pa de cap de setmana:

 

Pa de format gran amb moltes hores d’elaboració i llargues fermentacions, el què el fa un pa de llarga conservació. Ideal per consumir tot el cap de setmana.

Pa de coca:

 

Es tracta d’una varietat de pa ideal per servir torrat i sucat amb tomàquet, tot per acompanyar àpats de “pica pica”.

Pa d'espelta:

 

Cereal amb alt contignut en fibra, proteines i vitamines. En varietat normal i integral. De fàcil digestió, ideal per mantenir una dieta sana i equilibrada.

Pa ètnic:

 

Varietat de pa elaborat amb blat d'espelta, kamut, fajol, quinoa i llavors de chia. Ric en omega 3, perquè la teva memòria també cal cuidar-la!

Pa pipes i pa d'olives:

 

Varietats de pa amb molt de sabor i elevat contingut nutritiu. Ideals per servir torrats, tot acompanyant un bon embotit.

 

Els nostres panets


Frankfurt:

 

Es tracta d’un panet esponjós i d’una consistència molt tova. Ideal per fer entrepans calents a l’estil americà, o amb qualsevol altra classe d’embotit. També es molt recomanable, tan pels més petits com pels més grans, ja que degut a la seva tendresa és fàcilment mastegable.

Xapatines:

 

Tan en format gran com en petit es tracta d’una varietat de panet molt adequada per farcir amb embotit.

Pageset, mini barreta, panses amb anous, pipes:

 

Gran assortiment de panets perquè puguis variar cada dia el teu esmorzar!

Panet de soja, fibra i multicereals:

 

Varietat de panets per aquells que els agrada cuidar-se!

Inici » Productes » Pans i Panets