Els nostres serveis


Catering

En les ocasions més especials nosaltres volem estar amb tu. Trobades familiars, festes amb amics, aniversaris, convencions, events, casaments... En definitiva, totes aquelles ocasions on el més important segueix sent la gent i el motiu que t’acompanya. Per això, Forn Alemany posa a la teva disposició el seu servei de càtering.

 

El nostre servei de càtering es caracteritza per ser exquisit, però alhora pràctic, senzill i econòmic. “Entrepanets”, delícies, croissants farcits, pizzes, barres de brioix farcides, tot i més! Sempre servit amb atenció al més mínim detall.

 

Per tal que l’ocasió resulti en un èxit, només cal que et deixis de preocupacions i contactis amb nosaltres.

 

 

Restauració

Què millor que acompanyar un bon esmorzar o berenar amb un cafè de gamma alta, refrescs variats, suc de taronja natural o xocolata calenta... A les nostres botigues del Polígon, Avda Barcelona, Cantonada, Cal Font, Creu, Espiga o Montbui còmodament podràs degustar els nostres productes.

 

A més, faci fred o faci calor, els nostres locals disposen de climatitzador perquè puguis sentir-te com a casa! Recorda que l'estiu pots gaudir de les "terracetes" en la botiga del Poligon i l'Avinguda.

 

 

Distribució

Disposem d' un servei de distribució diari, inclòs el cap de setmana. Arribem a tota la comarca de l’Anoia servint els nostres productes a establiments com altres forns, bars, restaurants o supermercats... En definitiva, a qualsevol persona emprenedora que tingui ganes de servir un producte de qualitat. Per tal de que el servei sigui el més còmode possible ens intentem adaptar sempre a l'horari més convenient pels nostres clients.

 

 

Inici » Serveis